Urządzenia i Akcesoria
Spianata sarda
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Rosette
5 godz. 20 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min