Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g di lievito madre
lub 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Panini all'olio
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Caciotta fresca piccante
8h
Panini al latte
4h 50min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Panada sarda
2h 55 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pita
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Lievito madre
72hod. 15min