Urządzenia i Akcesoria
Spianata sarda
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5 h 20 min
Nodini mediterranei
3 h 50 min
Rosette
5 h 20 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 h 50 min
Pane con farina di mais
5 h 5 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 h 40 min
Coppia ferrarese
1 h
Mantovanine
2 h 45 min
Ciabattine veloci
3 h 10 min
Filone di sola semola
2 h 50 min
Pagnotta casereccia
5 h 10 min
Panini all'olio
3 h 10 min