Urządzenia i Akcesoria
Spianata sarda
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Pane di patate
3 godz.
Il pane di Altamura
4 godz.
Crackers all'acqua
3 godz.