Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g di lievito madre
lub 10 g di lievito di birra fresco - 270 g di acqua
- 500 g di semola di grano duro
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Coppia ferrarese
1h
Filone saporito
5h 20min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Panini alle erbe
3h 5min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane pugliese
29h 20min