Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino

Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Pasta frolla al cacao
  • 300 g farina debole (180 W)
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di burro freddo, a pezzi
  • 135 g zucchero a velo
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 70 g di tuorli d'uovo
Tarte Brownies
  • 130 g di uova intere
  • 300 g zucchero muscovado
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico stecca di vaniglia i semini estratti
  • 100 g farina debole (180 W)
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 140 g di burro fuso
  • 80 g di gocce di cioccolato
Composizione
  • 200 g di marmellata di arance
  • gelatina neutra (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...