Wersje kompatybilne
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta frolla al cacao
- 300 g di farina debole (180 W)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 135 g di zucchero a velo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di tuorli d'uovo
Tarte Brownies
- 130 g di uova intere
- 300 g di zucchero muscovado
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina debole (180 W)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 140 g di burro fuso
- 80 g di gocce di cioccolato
Composizione
- 200 g di marmellata di arance
- gelatina neutra (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Pain aux raisins
4h 30min
Crema al mandarino
20min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3sa 15 dk
Éclair come un Paris-Brest
5h
Crostatine al limoncello
2 godz. 35 min
Torta alle albicocche con crumble
1 godz. 50 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min