Chiocciole al formaggio

Chiocciole al formaggio

4.6 16 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
20 pezzi

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaino di miele
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 0
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 118 kcal / 494 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...