
Urządzenia i Akcesoria
Chiocciole al formaggio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
20 pezzi
Składniki
-
80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
250 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
15 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 1
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
118 kcal /
494 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy