Pan brioche integrale

Pan brioche integrale

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 21 godz. 45 min
12 porzioni

Składniki

Prefermento
  • 100 g di farina integrale preferibilmente biologica
  • 80 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
  • 5 g di lecitina di soia
  • 100 g di bevanda a base di soia
  • 300 g di farina integrale preferibilmente biologica + q.b.
  • 70 g di zucchero
  • 35 g di burro a pezzi
  • 35 g di olio di arachidi
  • 1 pizzico di sale
  • farina integrale preferibilmente biologica

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 180 kcal / 753 kJ
Białko 4.2 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 28.8 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...