Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Pan Brioche
8 Std.
Pane rustico
2hod.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane alla birra
4h 55 min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min