Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 175 g di birra stout (scura) a temperatura ambiente
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 150 g di lievito madre -
350
g di farina tipo 1
lub 350 g di farina tipo 0 - 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele - 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4 Std.
Corona bordolese
5h 20min
Nodini mediterranei
3sa 50 dk
Filone saporito
5h 20min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Pane barese
6h 15min
Pane pugliese
29h 20min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min