Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cottura dei gamberi
- 400 g di acqua
- 300 g di misticanza, lavata
- 150 g di finocchi
- 400 g di code di mazzancolle, pulite
- 1 mango maturo
Dressing alla senape
- 5 g di senape di Digione, sciolta in 10 g di acqua
- 10 g di aceto di vino bianco
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata al sale
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min