Tajarin salsiccia e finocchi

Tajarin salsiccia e finocchi

4.0 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 45 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di scalogno
  • 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
  • 300 g di finocchio a fette sottili
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.1 g
Kalorie 2176 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 31.8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 40.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...