Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di scalogno
- 130 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di finocchio a fette sottili
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2176 kJ / 520 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso in torta verde
1h 30 min
Cocotte persi pien
1u.
Bagna cauda
35min
Frittelle di mele
40min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Crauti e pollo marinato alla paprica
45 min
Torta Palpiton
1h 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Fonduta
8h 20 min
Bonèt
2u.