Wersje kompatybilne
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio mondati
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 40 g di olio di oliva
- 8 filetti di sogliola (da 120-150 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato fresco + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2450.7 kJ / 585.7 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 36.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 1791.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1j
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 menit
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3sa
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Pollo in salsa ai funghi
50 menit