芹菜炒雙鮮

芹菜炒雙鮮

4.6 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    25 克
  • 20 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    5 克
  • 草蝦仁
    100 克
  • 花枝 切片
    100 克
  • 米酒
    20 克
  • 芹菜 取莖,切段(約5公分)
    80 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 76 kcal / 318 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...