沙茶牛肉炒空心菜

沙茶牛肉炒空心菜

4.5 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 牛肉 切片
    200 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    2 根
  • 蒜頭
    2 粒
  • 沙茶醬
    1 大匙
  • 空心菜 切段(5公分),梗葉分開
    200 克
  • (依個人口味調整)
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.641 g
Kalorie 920 kJ / 219 kcal
Tłuszcz 13.806 g
Błonnik 1.477 g
Węglowodany 9.753 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...