
Urządzenia i Akcesoria
沙茶牛肉炒空心菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
醬油1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖¼ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
牛肉 ,切片200 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片2 根
-
蒜頭2 粒
-
沙茶醬1 大匙
-
空心菜 ,切段(5公分),梗葉分開200 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
219 kcal /
920 kJ
Białko
12.641 g
Tłuszcz
13.806 g
Węglowodany
9.753 g
Błonnik
1.477 g