沙茶牛肉炒空心菜

沙茶牛肉炒空心菜

4.5 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 牛肉 ,切片
    200 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    2 根
  • 蒜頭
    2 粒
  • 沙茶醬
    1 大匙
  • 空心菜 ,切段(5公分),梗葉分開
    200 克
  • (依個人口味調整)
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 219 kcal / 920 kJ
Białko 12.641 g
Tłuszcz 13.806 g
Węglowodany 9.753 g
Błonnik 1.477 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...