
Urządzenia i Akcesoria
雞茸玉米香菇粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 ,切塊(約1公分)150 克
-
醬油2 茶匙
-
玉米粉½ 茶匙
-
油15 克
-
新鮮香菇 ,切塊(約1公分)100 克
-
雞高湯1200 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾250 克
-
玉米粒50 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
芹菜 ,取莖、切末30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
291 kcal /
1249 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
58.7 g
Błonnik
2.141 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan