
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 feuilles de basilic frais
- 200 g de feta coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 150 g de crème fraîche légère
- 2 œufs
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
20
g d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour le moule
lub 20 g d'huile d'olive parfumée au basilic, et 1 c. à soupe pour le moule - 400 g de tomates cerise
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 229.4 kcal / 952.6 kJ
- Białko
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.6 g