Terrine de feta au basilic

Terrine de feta au basilic

4.1 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 parts

Składniki

  • de basilic frais
    15 feuilles
  • de feta coupée en morceaux
    200 g
  • de ricotta
    250 g
  • de crème fraîche légère
    150 g
  • œufs
    2
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour le moule
    20 g
    20 g d'huile d'olive, parfumée au basilic, et 1 c. à soupe pour le moule
  • de tomates cerise
    400 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 229.4 kcal / 952.6 kJ
Białko 10.1 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...