
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de mix de farines sans gluten et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2462 kcal / 13029 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Węglowodany
- 352 g
- Błonnik
- 9 g