Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 250 g de mix de farines sans gluten, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 13029 kJ / 2462 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 352 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pâte sablée sans gluten
5min
Tarte Tatin sans gluten
1h 15min
Charlotte aux poires sans gluten
7h 15min
Blinis sans gluten
2h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min
Madeleines sans gluten
1h
Pâte brisée sans gluten
5min