Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive

Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive

4.5 196 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de filet mignon de veau
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    80 g
  • d'estragon frais
    2 brins
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    800 g
  • d'échalotes
    30 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357 kcal / 1496 kJ
Białko 26.8 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...