Pavés de cabillaud, coulis de poivrons

Pavés de cabillaud, coulis de poivrons

4.3 142 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 150 g d'oignon coupé en 8
  • 3 gousses d'ail pelées et coupées en 2
  • 40 g d'huile d'olive
  • 4 brins de thym frais
  • 200 g de poivron rouge (1 gros), épépiné en dés
  • du sel
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 1040 g d'eau
  • 600 g de pavés de cabillaud, sans peau (4 pavés)
  • 1 c. à café de fleur de sel
  • ½ c. à café de poivre mignonnette
  • 1 bouquet garni

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 1240 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...