Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 belles fraises, détaillées en dés (190-200 g au total)
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide entière
- 10 g de beurre doux
- 150 g de rhubarbe, détaillée en dés
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 40 coques de macaron roses maison (disponible dans la collection "Dîner St Valentin")
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 180.9 kJ / 43.4 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarons chocolat-caramel
2 godz. 30 min
Génoise
50 min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons chocolat-framboise
27h 45 min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13h 30 min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Number cake du Nouvel An
3h
Macarons saveur mojito
26h 30min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15 min
Génoise au chocolat
45 Min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Macarons à la vanille
3h