Ganache fraise rhubarbe pour macarons

Ganache fraise rhubarbe pour macarons

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
400 g

Składniki

  • belles fraises détaillées en dés (190-200 g au total)
    16
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    200 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de beurre doux
    10 g
  • de rhubarbe détaillée en dés
    150 g
  • de sucre en poudre
    2 c. à soupe
  • coques de macaron roses maison (disponible dans la collection "Dîner St Valentin")
    40

Wartości odżywcze na 10 g

Kalorie 43.4 kcal / 180.9 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...