Cupcake café cappuccino

Cupcake café cappuccino

3.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 pièces

Składniki

La pâte à cupcake
  • beurre doux pour les moules
  • farine de blé pour les moules
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 1 œuf
  • 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 40 g de liqueur d'amande
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
  • 60 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de café instantané
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 200 g de mascarpone
  • 2 c. à café de cacao en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 7.3 g
Kalorie 2033 kJ / 487 kcal
Tłuszcz 37.8 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 27.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...