Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly

Gâteau roulé aux cerises et à la chantilly

3.3 4 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
4 parts

Składniki

La génoise
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    95 g
  • de farine
    95 g
Le sirop de cerises
  • de cerises dénoyautées et coupées en deux
    50 g
  • de cassonade
    30 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • d'eau
    50 g
La chantilly et le montage
  • de crème liquide entière très froide
    300 g
  • de mascarpone très froid
    50 g
  • gousse de vanille les graines seulement
    1
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de cerises dénoyautées et coupées en deux
    250 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 497 kcal / 2079 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...