
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de liqueur d'amande type amaretto
- 150 g d'eau
- 60 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 300 g de crème liquide entière très froide
- 20 biscuits roses de Reims
- 300 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2178 kJ
- Białko
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 34.7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Błonnik
- 0.8 g