Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
38 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Spanish Rice
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Marsala
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min