Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
38 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min