Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
lub 4 oz arugula leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Chicken Marsala
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min