Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
lub 4 oz arugula leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beef Stroganoff
40 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Chicken Marsala
40 Min