Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
lub 4 oz arugula leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Marsala
40 min