Meat and Rice Casserole

Meat and Rice Casserole

3.8 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)
    ½ oz
  • fresh parsley (approx. 60 leaves)
    6 sprigs
  • Pecorino cheese
    1 oz
  • dried tomato
    1 oz
  • yellow onions
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • ground beef
    16 oz
  • canned crushed tomatoes
    14 ½ oz
  • water divided
    43 oz
  • beef stock paste
    1 tsp
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • ground pepper
    1 pinch
  • white basmati rice
    12 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 517 kcal / 2163.2 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 58.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 884.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...