Urządzenia i Akcesoria
Meat and Rice Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)½ oz
-
fresh parsley (approx. 60 leaves)6 sprigs
-
Pecorino cheese1 oz
-
dried tomato1 oz
-
yellow onions5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
ground beef16 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
water divided43 oz
-
beef stock paste1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
white basmati rice12 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
884.5 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
2163.2 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Meatloaf
1 godz. 20 min