
Urządzenia i Akcesoria
Meat and Rice Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)½ oz
-
fresh parsley (approx. 60 leaves)6 sprigs
-
Pecorino cheese1 oz
-
dried tomato1 oz
-
yellow onions5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
ground beef16 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
water divided43 oz
-
beef stock paste1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
white basmati rice12 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
517 kcal /
2163.2 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
58.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
884.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Chicken Enchiladas
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken and Rice Patties
1 godz.
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Fricassee
50 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min