Urządzenia i Akcesoria
Meat and Rice Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh basil leaves (approx. 4 sprigs, 40 leaves)½ oz
-
fresh parsley (approx. 60 leaves)6 sprigs
-
Pecorino cheese1 oz
-
dried tomato1 oz
-
yellow onions5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
ground beef16 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
water divided43 oz
-
beef stock paste1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
white basmati rice12 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
884.5 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
2163.2 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
58.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken and Rice Patties
1 godz.
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken and Dumplings
45 min