Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5 min.
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1u. 10min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Root Vegetable Soufflé
1h 25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min.
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Caponata
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min