Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Sage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Black Bean Walnut Patties
35 λεπτ.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 λεπτ.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 λεπτ.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 λεπτ.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 λεπτ.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 λεπτ.
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 λεπτ.
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 λεπτ.
Risotto with Spinach and Peas
30 λεπτ.
Smoky Black Bean Soup
35 λεπτ.