Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Sage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Pumpkin Curry
45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min