Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Sage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1387 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Mushroom Risotto
30 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min