Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Lasagna
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
kabocha squash cut into pieces (1 in.) (approx. 1 med. squash)16 oz
-
red bell pepper cut into strips (approx. 1 lg. pepper)6 oz
-
cauliflower cut into slices (1 in.) (approx. 1 med. cauliflower)16 oz
-
olive oil2 oz
-
salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cubed (approx. 1 in.)2 oz
Tomato Sauce & Squash Mash
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil1 oz
-
crushed tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
2 tsp dried oreganofresh oregano leaves only (approx. 5 stalks)1 tbsp
-
unsalted butter2 oz
Béchamel Sauce
-
whole milk18 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ricotta cheese5 oz
Lasagna Assembly
-
dried lasagna noodles (4 in. x 8 in. sheets)13 sheets
-
zucchini cut into ribbons (approx. 1 lg. zucchini)10 oz
-
carrot cut into ribbons (approx. 2 lg. carrots)6 oz
-
portobello mushrooms cut into slices ( ⅛ in.) (approx. 4 lg. mushrooms)12 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2992 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Vegetarian Chili
50 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min