Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
TM6 TM5 TM31

Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut

4.2 (15 ocen)

Składniki

Crêpe mixture

  • 330 g water
  • 230 g full cream milk
  • 2 eggs
  • 20 g grapeseed oil
  • 310 g plain flour
  • 1 pinch sea salt

Filling

  • 500 g sauerkraut
  • 1000 g water
  • 1 tbsp oil, plus extra for frying
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 500 g button mushrooms, cut into halves
  • 1 ½ tsp sea salt, to taste
  • 1 - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 120 g breadcrumbs
  • 2 tbsp butter, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2823.5 kJ / 672.3 kcal
Białko
21.3 g
Węglowodany
83.1 g
Tłuszcz
25.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
10.5 g
Sód
1693.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy