Urządzenia i Akcesoria
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1693.8 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Autumn vegetable gratin
50 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min