Urządzenia i Akcesoria
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1693.8 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Rustic bread
2 godz.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Lemon and parsley juice
5 min
Fruit and nut muesli
10 min
Buttermilk corn cakes
25 min