Urządzenia i Akcesoria
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Crêpe mixture
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
sauerkraut500 g
-
water1000 g
-
oil plus extra for frying1 tbsp
-
onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
button mushrooms cut into halves500 g
-
sea salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 1 ½ tsp
-
breadcrumbs120 g
-
butter for frying2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1693.8 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
2823.5 kJ /
672.3 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta primavera
1 godz.
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Eggplant with burghul
55 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Pink scramble
15 min
Apple fritters
1 godz.
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Coconut and almond milk shake
10 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min