Urządzenia i Akcesoria
The Ultimate Guinness Pot Roast
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Pot Roast Spice Mix
-
sea salt flakes10 g
-
coffee beans5 g
-
black peppercorns4 g
-
dark brown sugar45 g
-
garlic powder20 g
-
ground paprika5 g
-
cayenne pepper¼ tsp
Mirepoix
-
brown onions cut into quarters200 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
Pot Roast
-
beef chuck roast, fat trimmed2000 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
tomato paste40 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic cloves bruised, skins on3
-
carrots halved lengthways6
-
pickling onions peeled10
-
Guinness® (1 can)440 g
Horseradish cream
-
crème fraîche200 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream50 g
-
extra virgin olive oil20 g
Veggies and gravy
-
arrowroot flour30 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water100 g
-
frozen baby peas500 g
-
broccolini trimmed, cut in half lengthways2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.6 mg
Białko
50.8 g
Kalorie
2133 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Chilli with corn bread
50 min
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Yiayia's Pastitsio
1 godz. 40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min