Urządzenia i Akcesoria
Sorbet rabarbarowo-truskawkowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
100 g cukru
-
350 g rabarbaru mrożonego (patrz wskazówka)
-
150 g truskawek, mrożonych (patrz wskazówka)
-
1 białko
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
360.8 kJ /
84.7 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NOWALIJKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody rabarbarowe
12 godz.
Lody owocowe
5 min
Sorbet jabłko-kiwi-szpinak
8 godz.
Sorbet pomarańczowy
12 godz.
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min
Sorbet z papai
15 min
Cukier miętowy
40 min
Sorbet z mango
1 godz. 10 min
Sorbet melonowy
6 godz. 10 min
Sorbet z owoców leśnych
1 min
Sorbet z zielonego ogórka
15 min
Sorbet jagodowy z miętą
30 min