Domowe przetwory to podstawa spiżarni. Dzięki urządzeniu Thermomix® jej zapełnienie stanie się tak proste! Zapraszamy do przygotowania dżemów, konfitur i powideł, których smak przypomni dni pełne słońca.
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1 godz. 30 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 godz. 10 min
Dżem z ciemnych winogron
1 godz. 50 min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2 godz. 30 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min