Urządzenia i Akcesoria
Konfitura jagodowa z anyżem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 słoiki
Składniki
-
1000 g jagód, świeżych
-
100 g cukru trzcinowego
-
3 - 4 gwiazdki anyżu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
4 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
1362.9 kJ /
325.7 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
82.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE PRZETWORY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dżem z owoców leśnych
40 Min
Dżem z owoców jagodowych
1 Std.
Dżem z czarnej porzeczki
35 Min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 Min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Dżem malinowy
40 Min
Powidła wiśniowe
1 Std. 55 Min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 Std. 30 Min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 Min