
Urządzenia i Akcesoria
Konfitura jagodowa z anyżem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 słoiki
Składniki
-
jagód, świeżych1000 g
-
cukru trzcinowego100 g
-
gwiazdki anyżu3 - 4
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
325.7 kcal /
1362.9 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
82.7 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE PRZETWORY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dżem z owoców leśnych
40 min
Dżem z owoców jagodowych
1 godz.
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Powidła owocowe
1 godz. 35 min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min