Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g jagód, świeżych
- 100 g cukru trzcinowego
- 3 - 4 gwiazdki anyżu
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1362.9 kJ / 325.7 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 82.7 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dżem z czarnej porzeczki
35p
Dżem mirabelkowy z wanilią
35p
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min
Dżem truskawkowy
1 Std. 5 Min
Powidła wiśniowe
1óra 55p
Dżem z owoców leśnych
40 Min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Powidła śliwkowe
2 Std.
Dżem malinowy
40 Min
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30min