Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 fruits de la Passion
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- gros sel
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre roux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 928.3 kJ / 222.6 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake avocat-citron vert
12h 15min
Gianduja cacahuète et caramel, sorbet mangue
4 godz. 30 min
Gâteau à l'ananas meringué
12 godz.
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Barres choco-Passion
2h 45min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6 godz.
Tartelette citron vert-gingembre
12 godz.
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12h 15min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 Std. 15 Min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min