Cake aux figues

Cake aux figues

3.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • de beurre coupé en dés et un peu pour le moule
    125 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • œufs
    2
  • jaunes d'œufs
    2
  • de cassonade
    150 g
  • citron vert non traité zeste et jus
    1
  • de mascarpone
    150 g
  • de farine de blé
    250 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • figues violettes un peu fermes, coupées en morceaux (1 cm)
    6

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 465 kcal / 1947 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...