Easy coconut cake
TM6 TM5 TM31

Easy coconut cake

2.6 (31 ocen)

Składniki

Cake

  • 250 g unsalted butter, cut into pieces, softened, plus extra for greasing
  • 1 piece lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
  • 100 g raw sugar
  • 250 g desiccated coconut
  • 6 eggs
  • 100 g gluten free cornflour
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp gluten free baking powder (see Tips)

Custard filling

  • 40 g raw sugar
  • 30 g gluten free cornflour
  • 1 egg
  • 250 g full cream milk
  • 4 tbsp rum (optional)
  • pure icing sugar, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1845 kJ / 439.3 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
34.2 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Błonnik
3.2 g
Sód
169.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy