Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1297.3 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Bolognaise sauce for two
20 min
Prawn stir-fry
25 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Mushroom sauce
20 min
Prawn and saffron risotto
30min