
Urządzenia i Akcesoria
Mus z awokado
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
400 g śmietanki sojowej mocno schłodzonej
-
15 g fixu do bitej śmietany w proszku, wegańskiego
-
150 g gorzkiej czekolady (o zawartości 70% kakao) wegańskiej, pokrojonej na kawałki
-
10 g oleju słonecznikowego
-
200 g awokado dojrzałego, tylko miąższ, pokrojonego na kawałki
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
60 g syropu z agawy
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
372.7 kcal /
1560.3 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
14.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Smoothie bowl z marchewką i orzechami
10min
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
2h
Smoothie bowl z wiśniami i ziarnami kakaowca
10min
Wegański mus z bananów i awokado
1h 10min
Pudding migdałowy
30min
Suflety orzechowe
1h 30min
Ciemny mus z migdałów
15min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2h 40min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4h 30min
Wegański koktajl wysokobiałkowy
5min
Smoothie bowl ze szpinakiem i jagodami goji
15min
Smoothie marchewkowo-kokosowe
10min