Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
TM5 TM6

Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)

3.1 (70 ocen)

Składniki

  • 300 g bananów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki
  • 100 g mąki kokosowej
  • 85 g cukru trzcinowego
  • 40 g oleju słonecznikowego
  • 120 g napoju kokosowego (patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • ¼ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • ¼ łyżeczki soli
  • 75 g żurawiny, suszonej

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
247 kJ / 59 kcal
Białko
0.8 g
Węglowodany
7.8 g
Tłuszcz
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy