
Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk
Składniki
-
bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki300 g
-
mąki kokosowej100 g
-
cukru trzcinowego85 g
-
oleju słonecznikowego40 g
-
napoju kokosowego (patrz wskazówka)120 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego½ łyżeczki
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego¼ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
żurawiny, suszonej75 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
59 kcal /
247 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
2.3 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska