Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)

Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)

3.1 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 sztuk

Składniki

  • bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
    300 g
  • mąki kokosowej
    100 g
  • cukru trzcinowego
    85 g
  • oleju słonecznikowego
    40 g
  • napoju kokosowego (patrz wskazówka)
    120 g
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego
    ½ łyżeczki
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • żurawiny, suszonej
    75 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 59 kcal / 247 kJ
Białko 0.8 g
Tłuszcz 2.3 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...