
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts
Składniki
-
poires coupées en deux6
-
citron jaune½
-
de farine de blé80 g
-
de poudre d'amande80 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.300 g
-
œufs3
-
de lait100 g
-
de chocolat noir détaillé en morceaux100 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
386 kcal /
1608.5 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
29.2 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja