Urządzenia i Akcesoria
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Soutzoukakia
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. ½ onion)80 g
-
olive oil50 g
-
breadcrumbs60 g
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine100 g
-
beef mince broken into pieces500 g
Sauce
-
olive oil50 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
sugar (optional)2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
tomato paste30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
white rice (medium-grain), rinsed200 g
-
olive oil to grease
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1483.6 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
3052.3 kJ /
729.5 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Keftedes (meatballs)
2 godz. 30 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min