Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g

Składniki

  • celery stalk cut into pieces
    200 g
  • carrot cut into pieces
    250 g
  • onion cut into quarters
    100 g
  • tomato cut into quarters
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    150 g
  • fresh mushrooms cut into halves
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf
    1
  • mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    15 g

Wartości odżywcze na 370 g

Kalorie 344 kcal / 1440 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 19 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 341 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...