Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Kale mash
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Basic nut butter
30min
Stewed prunes
55min
Pumpkin tahini smash
40min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Seeded bread loaf
3h 20min
Apricot and carrot bliss balls
1h 20min