Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan bolognese
50min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Basic nut butter
30min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Vegan burgers
45min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min