Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Kale mash
30 min
Garlic and sage mash
30 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Fermented beetroot dip
25 godz.
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Browned pork strips
15 min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Greek cabbage salad
5 min
Super antioxidant juice
10 min