Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Gluten free loaves
2 godz. 15 min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min