Urządzenia i Akcesoria
Keftethes (Greek meatballs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
501.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Chicken in yoghurt
30 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Spiced lamb flatbread
2 godz.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min