Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Lime and ginger dressing
30 min
Cheese and bacon scones
35 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Quick porridge
10 min