Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Boiled Eggs
20 min
Vegetable stock paste
30 min
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min