Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Brandy cream
15 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 godz. 10 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min