Baked rice croquettes
TM6 TM5 TM31

Baked rice croquettes

4.1 (12 ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 30 g eschalots
  • 2 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 400 g Arborio rice
  • 800 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to season
  • ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp saffron
  • 3 eggs
  • 100 - 150 g breadcrumbs
  • 50 g prosciutto, sliced and cut into pieces (1-2 cm)
  • 100 g Emmental cheese, cut into cubes (1 cm) (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2643.8 kJ / 629.4 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
83.5 g
Tłuszcz
21.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Błonnik
3.3 g
Sód
1702.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy