Urządzenia i Akcesoria
Pan pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
salt plus extra for dough½ tsp
-
self-raising flour plus extra for dusting340 g
-
lukewarm water150 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
mozzarella cut into slices200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1268 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2350.2 kJ /
559.6 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Butter chicken
55 Min
Chocolate ice cream
12 Std.
Fruit ice cream
10 Min
Butter biscuits
50 Min
Buttercream icing
10 Min
Pizza dough
1 Std.
Pull-apart sunshine bread
40 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Peanut butter and jam doughnuts
2 Std. 40 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.