Urządzenia i Akcesoria
Pan pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste50 g
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
salt plus extra for dough½ tsp
-
self-raising flour plus extra for dusting340 g
-
lukewarm water150 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
mozzarella cut into slices200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1268 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2350.2 kJ /
559.6 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato 'pizzas'
1 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Quick fruit sorbet
10 min
Spaghetti carbonara
35 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Chicken velouté meal
40 min
Prawn stir-fry
25 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min