Urządzenia i Akcesoria
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
light olive oil200 g
-
egg yolks room temperature2
-
lime juice only½
-
flaked salt1 tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces50 g
-
sour cream20 g
Coriander salsa
-
brown onion80 g
-
water80 g
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced½
-
raw sugar (optional)1 pinch
-
sea salt flakes1 pinch
-
fresh coriander leaves only20 sprigs
Corn
-
water700 g
-
corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves3
-
pecorino cheese grated, to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
578.4 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
2000.8 kJ /
476.3 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cherry margarita
25 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Taco seasoning
5 min
Thai chicken wraps
40 min
Peach Bellini
5 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Lime and chilli corn
40 min
Sushi salad
1 godz.
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Strawberry gin fizz
10 min
Mojito-style cocktail
10 min