Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa

Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa

4.5 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

Chipotle mayonnaise
  • light olive oil
    200 g
  • egg yolks room temperature
    2
  • lime juice only
    ½
  • flaked salt
    1 tsp
  • chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces
    50 g
  • sour cream
    20 g
Coriander salsa
  • brown onion
    80 g
  • water
    80 g
  • chilli powder (optional)
    ½ tsp
  • lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced
    ½
  • raw sugar (optional)
    1 pinch
  • sea salt flakes
    1 pinch
  • fresh coriander leaves only
    20 sprigs
Corn
  • water
    700 g
  • corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves
    3
  • Pecorino cheese grated, to serve
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 476.3 kcal / 2000.8 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 42.7 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Sód 578.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...