
Urządzenia i Akcesoria
Sangria ginger punch
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 glasses
Składniki
-
dry vermouth400 g
-
Pernod® or Black Sambuca®1 tbsp
-
raisins100 g
-
oranges 1 orange zested and 1 orange cut into slices, to garnish2
-
cardamom pods crushed5
-
whole cloves6
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 cm
-
cinnamon quills2
-
raw sugar200 g
-
red wine chilled1000 g
-
dark rum100 g
-
ginger beer chilled370 g
Wartości odżywcze na 1 glass
Kalorie
143 kcal /
600.5 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
35.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
21.2 mg