Piernas de cordero con dos rellenos

Piernas de cordero con dos rellenos

4.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    30 g
  • de ajetes en trozos
    80 g
  • de setas de cardo frescas
    200 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de pasas sin semillas
    30 g
  • de piñones
    30 g
  • piernas de cordero deshuesadas abiertas (aprox. 1 kg c/u)
    2
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • de jamón cocido en lonchas
    100 g
  • de queso manchego en lonchas
    100 g
  • de agua
    1500 g
  • de miel para pincelar
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 385 kcal / 1609 kJ
Białko 26.22 g
Tłuszcz 29.92 g
Węglowodany 2.65 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...