Urządzenia i Akcesoria
Sugo classico
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
5 porzioni
Składniki
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
30 g di cipolla
-
800 g di polpa di pomodoro, a pezzi800 g di pomodori perino tipo San Marzano in quarti
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
351 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sughi rossi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Sugo al tonno
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 godz. 30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min
Ragù di salsiccia
1 godz. 15 min