
Urządzenia i Akcesoria
Risotto zucchine e gamberi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di code di gambero interi250 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di acqua1000 g
-
di zucchine a pezzi (2 cm)200 g
-
di cipolla a pezzi50 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 15 minuti)320 g
-
di vino bianco secco100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di burro a pezzi piccoli50 g
-
di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)60 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
603 kcal /
2520 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
28.5 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi... zucchine!
10 Przepisów
Włochy
Włochy