
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai funghi (per 2 persone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni
Składniki
-
50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
-
30 g di scalogno a pezzi
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
-
160 g di riso Carnaroli
-
60 g di vino bianco secco
-
460 g di brodo vegetale
-
10 g di burro
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
15.9 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per noi!
16 Przepisów
Włochy
Włochy