
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai funghi (per 2 persone)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi50 g
-
di scalogno a pezzi30 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di funghi porcini freschi puliti e a pezzi100 g
-
di riso Carnaroli160 g
-
di vino bianco secco60 g
-
di brodo vegetale460 g
-
di burro10 g
-
di sale (opcjonalnie)1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
15.9 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Solo per noi!
16 Przepisów
Włochy
Włochy