Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 283 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di funghi champignon a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di riso Carnaroli
    360 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo vegetale
    800 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 489.8 kcal / 2047 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 79.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 27.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...