Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 287 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 27.5 mg
Białko 13 g
Kalorie 2047 kJ / 489.8 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 79.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...