Petits cakes aux fruits secs et citron

Petits cakes aux fruits secs et citron

4.2 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

  • de beurre doux et mou, et un peu pour les moules
    120 g
  • de sucre en poudre
    120 g
  • œufs
    2
  • de farine de blé
    120 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de fruits secs variés (par ex. ananas, papaye ...)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 162.8 kcal / 683.1 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...