
Urządzenia i Akcesoria
Petits cakes aux fruits secs et citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces
Składniki
-
de beurre doux et mou, et un peu pour les moules120 g
-
de sucre en poudre120 g
-
œufs2
-
de farine de blé120 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
le zeste d'un citron jaune non traité
-
de fruits secs variés (par ex. ananas, papaye ...)100 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
162.8 kcal /
683.1 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Goûters d'enfants
11 Przepisów
Francja
Francja