Biscuits granola sans gluten

Biscuits granola sans gluten

3.9 69 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
20 pièces

Składniki

  • 40 g de farine de châtaigne
  • 70 g de farine de sarrasin
  • 90 g de farine de riz
  • 1 c. à café rase de bicarbonate de sodium
  • 80 g de beurre doux froid et coupé en morceaux
  • 50 g de sucre roux
  • 1 œuf
  • 100 g de chocolat au lait détaillé en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.6 g
Kalorie 443.4 kJ / 106.1 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...