Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de sarrasin
- 90 g de farine de riz
- 1 c. à café rase de bicarbonate de sodium
- 80 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 1 œuf
- 100 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 443.4 kJ / 106.1 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant sans gluten et sans lactose
35 Min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Brioche sans gluten
2h 15 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1 Std. 15 Min
Comme un biscuit BN®
1j 30 menit
Moelleux au chocolat sans gluten
50 menit
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte sablée sans gluten
5 min
Mix de farines sans gluten
5 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10 min
Madeleines sans gluten
1j
Fondant au chocolat sans gluten
1j 30 menit